Європол провів тренінги зі стратегічного аналізу для представників системи МВС України

Джерело: МВС

Європейське поліцейське управління провело тренінги зі стратегічного аналізу для представників системи Міністерства внутрішніх справ України.

Відтак, у період з 28 серпня по 1 вересня 2023 року Європол приймав делегацію з України для участі в тренінгу зі стратегічного аналізу в його штаб-квартирі в Гаазі.

Зображення: МВС

До складу делегації увійшли представники МВС, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, Прикордонної служби та Національної гвардії України.

У відомстві зазначили, що ця ініціатива сприятиме зміцненню спроможності нещодавно заснованого ситуаційного центру МВС і була започаткована під час зустрічі виконавчого директора Європолу до Києва у травні 2023 року з міністром внутрішніх справ України Ігорем Клименком.

На додаток до ознайомлення зі специфікою циклу аналізу стратегічної розвідки, навчальний курс адаптували до заздалегідь визначених потреб органів системи МВС України.

Зображення: МВС

Колишній лідер збірної України з футболу Євген Коноплянка завершив кар’єру.

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

В суботу, 7 вересня, тисячі людей вийшли на вулиці Франції, щоб протестувати проти призначення президентом країни Емманюелем Макроном правоцентриста Мішеля Барньє прем’єр-міністром Франції.

Представники охорони здоров’я США підтвердили випадок захворювання на пташиний грип у пацієнта, який не контактував безпосередньо з інфікованими тваринами.

За даними сайту Downdetector.com, платформа соціальних медіа X в суботу, 7 вересня, відновила роботу після збою, який тривав менше ніж годину.