У Львові викрадач автомобіля під час втечі вчинив дві ДТП

Джерело: Патрульна поліція Львівської області

Сьогодні, 13 вересня, приблизно о 10 годині ранку 40-річний чоловік викрав автомобіль Renault Master на вулиці Під Дубом, тому на території Львівської області запровадили план “Перехоплення”.

Завдяки використанню камер Центру безпеки міста та співпраці всіх служб патрульні змогли встановити маршрут руху зазначеного транспортного засобу. 

Екіпажі патрульної поліції з 4-го батальйону вирушили у його напрямку.

Коли зловмисник побачив поліцейські автомобілі, то спробував втекти. Під час погоні він створив аварійну ситуацію на дорозі та вчинив дві ДТП без потерпілих.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Патрульним вдалося зупинити цей автомобіль у селі Малехів і затримати підозрюваного.

На місці події працюють всі необхідні служби.

  • Ввечері 25 серпня в Італії відбулась ДТП з автобуса з фурою. В автобусі перебували українські громадяни. За даними ЗМІ, внаслідок ДТП постраждало 15 осіб, з яких 7 дітей. Одну жінку і двох неповнолітніх у важкому стані евакуювали гелікоптерами до лікарень.
  • Поблизу столиці Австрії Відня сталася смертельна ДТП за участі українців. Мікроавтобус на польських номерах перевозив громадян України.
  • До поліціянтів Миргородського райвідділу надійшло повідомлення від чоловіка, який заявив, що його малолітню дитину намагались викрасти. Коли правоохоронці прибули за викликом, з’ясувалось, що дитина вигадала цю історію.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.