Керівник телеканалу «Рада» отримує 94 тисячі гривень на місяць — нардепка

Джерело: співголова фракції “ЄС” Ірина Геращенко у Telegram

Співголова фракції “ЄС” Ірина Геращенко заявила, що керівник телеканалу “Рада” отримує на місяць 94 тисячі гривень. Тим часом регламентний комітет Верховної Ради провалив проєкт постанови про висвітлення роботи парламенту.

Вона наголосила, що з бюджету Верховної Ради на утримання телеканалу “Рада” йде понад 150 млн на рік. Канал робить слоти по 6 годин для марафону.

“У марафоні немає депутатів(або тільки слуги), а суспільство і досі не знає, що парламент не втік”, — зазначила нардепка.

За її словами, “Рада” має працювати “як парламентський бюлетень”, і щоб трансляції пленарних засідань відбувалися не вночі, а в прайм у марафоні.

Фото: Ірина Геращенко

Фото: Ірина Геращенко

Фото: Ірина Геращенко

 

Станом на 16:00 суботи, 5 жовтня, від початку доби по всій лінії фронту зафіксували 67 бойових зіткнень. Найгарячішим залишається Покровський напрямок.

Цього тижня три українські атомні станції уклали угоди на зведення захисних споруд. Попри те, що Хмельницька — це найменша АЕС в Україні (має в експлуатації 2 енергоблоки), витрати на її захист сягнуть 1,7 мільярда гривень. Це найбільша сума серед усіх станцій.

Улітку 2024 року російські окупанти стратили чотирьох українських військових на території агрегатного заводу у Вовчанську за наказом командування.

Президента Аргентини Хав’єра Мілея звинуватили у плагіаті частини його нещодавньої промови на Генеральній асамблеї ООН, яка нагадує слова з політичного серіалу “Західне крило” (The West Wing).

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.