Нічна атака на Львів: під завалами знайшли тіло загиблого

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький

Під завалами промислового складу Львова, який цієї ночі окупанти атакували безпілотниками, виявили тіло загиблого чоловіка.

За даними місцевої влади, загиблий – працівник складу.

Що відомо про атаку на Львів?

Уночі 19 вересня війська РФ випустили по Україні 30 дронів-камікадзе. З них 27 було збито, 7 з яких – над Львівською областю.

Загалом на Львівщину летіло 18 БпЛА, з яких три влучили у промисловий склад міста Львів.

Внаслідок удару виникла масштабна пожежа на площі понад 9000 квадратних метрів, яку рятувальники ліквідують досі. Постраждало двоє осіб – чоловік та жінка. Чоловіка у стані середньої важкості госпіталізували, а постраждала жінка госпіталізації не потребувала.

Російські окупанти атакували авто “швидкої” у Станіславі, що на Херсонщині, повідомила 18 жовтня обласна військова адміністрація.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Протягом минулої доби, 17 жовтня, на фронті зафіксували 210 бойових зіткнень. Росіяни активно обстрілюють позиції українських захисників, зокрема, залучивши близько 1450 дронів-камікадзе.