У мережі з‘явився перший тизер 4 сезону «Справжнього детектива»

Джерело: Max

Стрімінговий сервіс Max показав новий тизер четвертого сезону детективного серіалу “Справжній детектив”.

Четвертий сезон серіалу-антології отримав назву “Нічна країна”. Події будуть розгортатися на Алясці. У центрі сюжету детективи Ліз Денверс та Еванджелін Наварро, які розслідуватимуть зникнення та ймовірне вбивтво кількох працівників дослідницької станції.

Головні ролі в новому сезоні виконали Джоді Фостер (“Мовчання ягнят”, “Мавританець”) та професійна боксерка Калі Реїс (“Чорні мухи”, “Заручниця: Знайти зниклу”).

Також до акторського касту приєдналися Крістофер Екклстон (“Доктор Хто”), Фіона Шоу (франшиза “Гаррі Поттер”, “Джейн Ейр”), Джон Гокс (“Ідентифікація”) та інші.

Прем’єра нового сезону серіалу запланована на 14 січня 2024 року. Сезон налічуватиме шість епізодів. Фінальна серія вийде 18 лютого.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.