Син Трампа заявив, що за два дні бойових дій в Ізраїлі побачив більше кадрів, ніж з України

Джерело: Дональд Трамп-молодший у X (Twitter)

Син колишнього президента США Дональда Трампа — Дональд Трамп-молодший заявив, що за два дні побачив більше відео з бойових дій в Ізраїлі, аніж за два роки в Україні. GeoConfirmed, глобальна геолокаційна платформа, орієнтована і на війну в Україні, відповіла йому, що за понад півтора року назбирала щонайменше 23 тисячі відео.

“Як це можливо, що я за кілька годин побачив більше відео з цієї війни в Ізраїлі, ніж з України за майже 2 роки???” — написав він.

GeoConfirmed додала мапу, де кожна іконка має відеоматеріал з гіперпосиланням на те, що сталося в тому чи іншому районі.

Фото: GeoConfirmed

Крім того, 8 жовтня організація опублікувала допис, де заявила, що за останні 10 днів на мапі з’явилося 378 подібних геолокацій.

“Тож понад 378 відеозаписів геолоковано, і це лише невелика частина кадрів, які з’являються, і це лише частина того, що відбувається на землі”, — зауважили вони.

Фото: GeoConfirmed

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 17 жовтня. З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 191.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.