У Мелітополі партизани підірвали потяг окупантів – ЦНС

Джерело: Центр національного спротиву та Сили спеціальних операцій ЗСУ

13 жовтня у тимчасово окупованому Мелітополі українські партизани підірвали російський потяг, яким окупанти перевозили боєприпаси та паливо.

Операцію проведено вранці, о 7:40, мовиться у ЦНС. Партизани підірвали потяг війск РФ, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо, а у зворотному напрямку – пошкоджену техніку, награбоване у вигляді залізної руди, зернової продукції та іншого майна.

У результаті контрольованого вибуху пошкоджено 150 метрів залізниці та теплотяг.

“Станом на зараз окупанти оточили місце вибуху, намагаються приховати факт диверсії та безрезультатно шукають партизан. Партизани ж вже у безпеці та обіцяють ще більше таких вибухів у найближчому майбутньому”, – мовиться у ЦНС.

У Силах спеціальних операцій ЗСУ підтвердили цю інформацію та наголосили, що завдяки підриву потягу окупантів відрізано від постачання боєприпасів і палива на Запорізькому напрямку.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.