PlayStation представила офіційний трейлер гри «Людини-павука Marvel 2»

Джерело: Hypebeast

PlayStation випустила офіційний трейлер запуску своєї майбутньої ексклюзивної гри “Людина-павук Marvel 2”. 

Два тижні тому ігровий гігант випустив нове візуальне зображення, яке запропонувало ближчий погляд на гру, яка вийшла після “Людини-павука Marvel” 2018 року.

Відомо, що нові розробки та сюжетні моменти натхненні всім всесвітом Людини-павука, який охоплює асортимент фільмів, коміксів і багато іншого.

У грі розповідається, що Майлз Моралес звертається за допомогою до Пітера Паркера через дев’ять місяців після дебютної гри. У першій грі проти зла провідний антагоніст Веном поряд із безліччю лиходіїв, зокрема Пісочною людиною, Крейвеном і Ящіркою. 

Візуалізація демонструє фірмові здібності Людини-павука в павутині разом з оновленим спорядженням, включаючи Павукові Руки Паркера та силу біоелектричної отрути Моралеса.

Реліз гри “Людина-павук Marvel 2” запланований на п’ятницю, 20 жовтня.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.