У віці 54 років помер Метью Перрі, відомий за роллю в серіалі «Друзі»

Джерело: The New York Post

У віці 54 років помер актор Метью Перрі, популярність якому принесла роль Чендлера Бінга в американському серіалі “Друзі“.

Як розповіли у виданні, актора знайшли мертвим у джакузі власного будинку в районі Лос-Анджелеса Пасіфік-Палісейдс.

Зазначається, що в нього констатували зупинку серця, при цьому ані наркотичних речовин, ані слідів насилля не виявлено.

Повідомляється, що Перрі, який тривалий час зловживав наркотиками й алкоголем, не був одружений і не мав дітей. У своїх мемуарах він розповідав, що 15 разів проходив реабілітацію і переніс 14 операцій на шлунку.

Водночас вказано, від травня 2021 року Перрі не вживав наркотики та алкоголь. За його словами, він витратив близько 9 млн доларів на боротьбу із залежністю.

“Ми спустошені смертю нашого дорогого друга Метью Перрі”, – йдеться у заяві Warner Bros. Television Group, яка продюсувала серіал “Друзі”.

“Метью був неймовірно обдарованим актором і невід’ємною частиною сім’ї Warner Bros. Television Group. Вплив його комедійного генія відчувався по всьому світу, і його спадщина житиме в серцях багатьох людей. Це день, що розриває серце, і ми висловлюємо нашу любов його родині, його близьким і всім його відданим шанувальникам”.

У серіалі “Друзі” Метью Перрі почав зніматися в 1994 році у ролі Чендлера Бінга.

Меттью Перрі також отримав визнання за роботу у фільмах “Шахраї”, “Танго втрьох”, “Дев’ять ярдів” та “Татові знову 17”.

  • 22 вересня 1994 року на каналі NВC вийшов перший епізод легендарного американського серіалу “Друзі” про компанію з шести друзів, що живуть у Нью-Йорку.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.