В останньому інтерв’ю перед смертю Метью Перрі звернувся до людей із залежностями

Джерело: Independent

Метью Перрі, який зіграв Чендлера Бінга в серіалі “Друзі”, в одному зі своїх останніх інтерв’ю перед смертю звернувся до людей, які страждають від залежностей.

Зокрема в останньому відеоролику, опублікованому на його сторінці в Instagram перед смертю у віці 54 років у суботу, 28 жовтня, Перрі сказав, що в нього була можливість поміркувати над деякими з найважливіших моментів його життя, тому він вирішив поділитися окремими думками зі своїми шанувальниками.

“Я хочу, щоб люди зрозуміли, що вони не самотні. Їхня поведінка не божевільна. Вони хворіють і це не їхня вина. Є дуже відома фраза про те, що люди не змінюються. Утім, я переконаний, що люди все ж змінюються, і я бачу кожен день, як люди долають свої залежності”, – сказав він.

Як розповіли у виданні, відеоролик був випущений у межах рекламної кампанії мемуарів актора “Друзі, коханки і велика жахлива річ”, в яких він зізнався про пристрасть до алкоголю та наркотичних речовин.

На полігоні під Ульмом українські військові проходять курси першої допомоги на полі бою. Для навчання закупили п’ять силіконових інтерактивних манекенів Simman 3G plus. Ціна однієї штуки – 100 000 євро, маса – 80 кг. 

Фотографи Влада та Костянтин Ліберови оприлюднили світлини українських військових, котрі лиш нещодавно повернулися з російського полону. Виснажені, у російському полоні армійці втрачають по 20, 30, а дехто навіть 40 кг. Українська сторона дотримується Женевської конвенції і закликає світову спільноту примусити РФ до виконання міжнародних обов’язків.

Минулого тижня Росія оголосила, що розпочала операцію зі звільнення Курської області. Вона може зайняти не один місяць, оскільки кинутих у контрнаступ військ не вистачить, хоча їх уже приблизно вчетверо більше, ніж українці, вважають експерти.

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв закликав канцлера Німеччини Олафа Шольца, котрий нині перебуває з візитом у країні, відмовитися від ідеї про те, що Росія може зазнати поразки на полі бою, і підтримати мирний план Китаю щодо України.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 17 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо протягом всієї доби.