Вночі над Україною знищено 7 ворожих безпілотників

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

Вночі 14 листопада росіяни атакували Україну безпілотниками та двома ракетами. Більшість БпЛА знищено силами ППО.

Загалом окупанти випустили 9 ударних дронів “Shahed-136/131” з території Приморсько-Ахтарська (Краснодарський край РФ), балістичну ракету “Іскандер-М” з ТОТ Криму та керовану авіаційну ракету Х-35 з ТОТ Запорізької області.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 7 ударних БпЛА “Shahed-136/131”.

Варто зауважити, що повітряна тривога в Україні цієї ночі лунала чи не у всіх областях України, відповідно до маршруту слідування ударних безпілотників.

6 липня президент Володимир Зеленський поінформував, що лише за цей тиждень російські війська скинули на територію України понад 600 керованих авіаційних бомб. 

Напередодні другого туру парламентських виборів у Франції 7 липня рейтинг ультраправої партії “Національне об’єднання” на чолі з Марі Ле Пен знижується.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 6 липня. За добу відбулося 123 бойових зіткнення. Станом на сьогодні найгарячішою залишалася ситуація на Покровському напрямку, також війська РФ активізувалися на Лиманському і Курахівському напрямках.

Станом на 6 липня Сили оборони Півдня надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах, ліквідовуючи особовий склад армії РФ та знищуючи техніку противника.

Активізація бойових зіткнень у кінці червня пов’язана з початком боїв за Торецьк та Нью-Йорк.