Українська блогерка Саша Бо втретє стала мамою (Фото)

Джерело: Саша Бо в Instagram

Вчора, 21 листопада, українська блогерка-мільйонниця Саша Бо втретє стала мамою, народивши донечку Віру.

“Наша Вірочка. Вчора о 21:45 ми нарешті зустрілись. 2330 г, 49 см”, – написала блогерка під світлинами з новонародженою донькою.

Зазначимо, що Саша Бо вже має двох синів. У 2015 році вона вийшла заміж за блогера Ігоря Пустовіта. У 2016 році народила сина Данила. У 2018 році народила другого сина, Євгена. У 2021 році розлучилась.

Зараз Саша Бо заміжня за своїм колишнім одногрупником Платоном Тарнавським, від якого й народила донечку Віру.

Довідково. Саша Бо (справжнє ім’я Олександра Володимирівна Тарнавська; також відома як Саша Тарнавська) – перша українськомовна блогерка, якій вдалося зібрати мільйонну аудиторію в Instagram. Блог Саша Бо веде з 2016 року. Станом на сьогодні має 1,8 млн підписників у Instagram.

Народилася 19 червня 1995 року. У 2009 році закінчила навчання у музичній школі за класом фортепіано. У 2010 році вступила на факультет ортопедичної стоматології Чортківського медичного коледжу. У 2018 році закінчила навчання в Івано-Франківському медичному університеті за спеціальністю “стоматолог”.

Має власний салон “Stories by Sashaabo”, а також клініку естетичної косметології “Stories Aesthetic Clinic”.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.