Український фонд стартапів увійшов до європейської мережі провідних інноваційних агентств

Джерело: Мінцифри

Український фонд стартапів увійшов до європейської мережі провідних національних інноваційних агентств TAFTI.

Мережа допомагає в реалізації інноваційних програм усередині країн-учасників та у світі. До TAFTIE входить 35 організацій з 29 країн, сьогодні до переліку приєдналася Україна.

22 листопада в Брюсселі на засіданні TAFTIE Фонд розвитку інновацій (Український фонд стартапів) обрали членом організації від України.

У відомстві зазначили, що це потужний крок до інтеграції в європейську інноваційну спільноту: зараз до TAFTIE входять понад 8 000 співробітників, які управляють загальним бюджетом у понад 10 мільярдів євро.

“Україна обмінюватиметься досвідом з європейськими колегами та впроваджуватиме революційні ідеї на міжнародному рівні. Далі — більше”, – наголосили у Міністерстві цифрової трансформації України.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.