В Instagram з’явилася функція завантаження Reels

Джерело: TechCruch

В Instagram з’явилася функція завантаження Reels. Цю можливість отримали користувачі по всьому світу.

Як сказав голова компанії Адам Моссері під час трансляції в Instagram, на Reels після завантаження з’являтиметься водяний знак Instagram та ім’я облікового запису.

Завантажити відео можна через кнопку “Поділитись”, обравши відвідний варіант.

Фото: TechCruch

Користувачу залишили право заборонити іншим скачувати свої Reels. Для цього треба перейти:  “Налаштування” > “Конфіденційність” > “Reels”, після чого натиснути на перемикач “Дозволити людям завантажувати ваші Reels”.

Під час завантаження відео із ліцензійною музикою – звуку не буде, але за умови наявності оригінальної аудіодоріжки – звук буде.

  • Додаток Instagram тестує нову функцію, яка б дозволяла користувачам вимикати повідомлення “прочитано”, коли вони відкривають повідомлення.

25 жовтня українці взяли участь у написанні Радіодиктанту національної єдності-2024 під назвою “Магія голосу”.

Малиновський районний суд міста Одеси засудив чоловіка до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном один рік за публікацію в соцмережі TikTok відео, на яких співробітники ТЦК проводили “мобілізаційні заходи”.

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що головним зовнішньополітичним пріоритетом країни є інтеграція до Європейського Союзу. Про це він повідомив, висвітлюючи ключові напрямки, на яких планує зосередитися уряд Грузії для досягнення цієї мети.

У Флориді, США, суд присяжних визнав жінку, яка пішла спати, залишивши свого хлопця зачиненим у валізі, винною у вбивстві. Вона не визнала своєї провини.

Служба безпеки України затримала на Донеччині агента ФСБ, який, працюючи волонтером ООН, збирав інформацію про розташування українських військових позицій на Покровському напрямку. Затриманим виявився 34-річний місцевий житель, завербований окупантами та представлений як волонтер Всесвітньої продовольчої програми ООН.