У США через помилку авіакомпанії 6-річний хлопчик прилетів в інше місто

Джерело: The Guardian

Американська авіакомпанія Spirit Airlines переплутала рейси відправивши 6-річного хлопчика – який летів з Філадельфії до Флориди – до Орландо замість Форт-Маєрса.

Інцидент трапився 21 грудня. Зазначається, що був перший політ для хлопчика.

У Форт-Маєрсі хлопчика повинна була зустріти бабуся, однак її онук приземлився в іншому місті штату – Орландо.

За словами Марії Рамос – бабусі хлопчика – її онук після приземлення в Орландо, зателефонував їй та розповів про своє місце перебування. Після цього, аби забрати онука, вона проїхала майже 260 км.

“Я хочу, щоб вони зателефонували мені. Розкажіть мені, як мій онук опинився в Орландо. Як це сталось? Його витягли з літака? Стюардеса, після того, яка мама дала їй документи, відпустила його одного? Він сам зайшов не у той літак?”, – сказала бабуся.

Авіакомпанія Spirit Airlines запропонувала Марії Рамос компенсувати їй витрати на поїздку в Орландо.

У компанії додали, що серйозно ставлять до безпеки та відповідальності перельотів пасажирів і проводять внутрішнє розслідування інциденту.

“Ми просимо вибачення у родини за цей досвід”, – долали у Spirit Airlines.

  • Пілота British Airways Майка Бітона звільнили після того, як він похвалився перед колегами тим, що нюхав кокаїн з жінки топлес під час наркотичної оргії, яка відбулась перед рейсом.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.