«Я людина світу»: блогерка з Москви приїхала відпочивати у Карпати

Джерело: Instagram Аліни Маслової

Аліна Маслова, блогерка та співачка з Молдови, яка проживає і працює в Москві, обрала для святкування Нового року Драгобрат. Вона розмістила фото з Карпатського курорту, демонструючи свою подорож.

Фото: Instagram Аліни Маслової

Народившись у Придністров’ї (окупована Росією територія Молдови, – ред), Маслова веде активне блогерське життя, ділячись подробицями свого особистого життя. Вона зазначила, що має коріння в Україні, Росії та Молдові, висловлюючи любов до обох країн і не бажаючи обирати сторону в політичних питаннях.

“Я вчила українську, молдавську та російську. Я люблю і Україну, і Росію. Але сама з Молдови, маю багато друзів в обох країнах. І через політичні дії я не хочу розділяти цю любов, мені щиро шкода постраждалих, я допомагала біженцям на початку всієї цієї історії, але ніколи не приймала нічий бік. Я людина світу”, — зазначила вона.

Фото: Instagram Аліни Маслової

Маслова, яка стала матір’ю в 16 років, сказала, що має українське громадянство. У Росії вона не тільки веде блог, але й розвиває свою кар’єру.

Фото: Instagram Аліни Маслової

Нині Instagram-акаунт московської блогерки закрито.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.