У США знайшли зниклу під час інциденту частину літака Alaska Airlines

Джерело: ВВС

Зниклу частину лайнера Alaska Airlines, яка від’єдналася, коли літак був у повітрі, знайшли у дворі вчителя на на ім’я Боб.

Як розповіли в агентстві, влада шукала дверну заглушку в Портленді, звідки вилетів Boeing 737 Max 9.

Поки що близько 171 літака Boeing 737 Max 9 залишаються на землі, де тривають безпекові перевірки. Решта літаків вже експлуатуються.

За словами журналістів, перед тими, хто постраждав в інциденті, компанія вибачилася.

Раніше стало відомо, що авіакомпанія Alaska Airlines тимчасово зупинить польоти на 65 літаках Boeing 737 MAX 9 після того, як в США лайнер з пасажирами був змушений здійснити екстрену посадку через розрив панелі салону.

Зокрема рейс під номером 1282, що прямував до Онтаріо в Каліфорнії, зазнав аварії невдовзі після вильоту і приземлився в Портленді, штат Орегон із 171 пасажиром і шістьма членами екіпажу на борту.

Під час польоту літак досяг максимальної висоти майже 4876 метрів.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.