Невеликий сніг, місцями пориви вітру: прогноз погоди на 11 січня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у четвер, 11 січня, в Україні сніжитиме.

Невеликий сніг очікується по всій країні.

На дорогах країни ожеледиця.

Вітер західний, північно-західний 7-12 м/с, у північній частині місцями пориви 15-18 м/с.

Температура повітря вдень у більшості областей від 0 до -5 градусів. Найтепліше на півдні – від 0 до +3 градусів. У Карпатах від -4 до -9 градусів.

У Києві сьогодні сніжитиме. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний 7-12 м/с. Вдень у столиці -1…-3 градуси.

Фото: facebook.com/UkrHMC

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.