У Львові помер 5-річний хлопчик, який раніше впав у кому після видалення молочних зубів

Джерело: його батько Віктор Пашник

У Львові помер п’ятирічний хлопчик Велес, який вже місяць перебував у комі після операції з видалення молочних зубів в одній зі стоматологічних клінік міста.

“Лети наш Хлопчику, Лети… Усім нам із Небес світи… Спочивай з Миром, Коханий Наш Лесюньо!” – написав Віктор Пашник.

Фото: Віктор Пашник

За його словами, 8 грудня 2023 року його дружина відвела сина до приватної клініки Ori-Dent для видалення двох молочних зубів. Лікарі запропонували провести операцію під загальною анестезією, але під час неї у дитини зупинилося серце. Лікарям вдалося його запустити, а Велеса перевели до реанімаційного відділення.

У лікарні батькам повідомили, що п’ятирічний хлопчик пережив клінічну смерть, і тривалий час проведення реанімаційних заходів стало причиною його важкого стану. Пізніше лікарі подали відомості про смерть мозку дитини. Його життя підтримували апарати, проте стан хлопчика погіршувався щодня.

Віктор Пашник зазначив, що звернувся до поліції. Своєю чергою правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо неналежного надання медичної допомоги, яке зараз перебуває на стадії досудового розслідування.

Протягом наступної доби, 21 травня, по всій території України діятимуть графіки відключення електропостачання для промислових та побутових споживачів.

Загибель президента Ірану Ібрагіма Раїсі та міністра закордонних справ внаслідок аварії гелікоптера в гірській провінції Східний Азербайджан, ймовірно, позначиться на всьому Близькому Сході, де вплив Тегерану поширюється широко і глибоко.

Для переважної більшості населення прогулянка лісом досить звичне та буденне явище. Любителі “тихого полювання” помічають хіба що коричневі та червоні капелюшки, зелений мох та, подекуди, диких тварин. Однак, виявляється, зовсім поряд, прихований від людського ока, крихітний різноманітний світ.

20 травня 2023 року у боях під Бахмутом загинув військовий добровольчого корпусу “Правий сектор” Єгор Муха на псевдо “Green”. Він став на захист країни у 18 років та завжди прагнув брати участь безпосередньо у бойових діях.

20 травня лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко передав велику партію необхідної на фронті техніки до підрозділів протиповітряної оборони, радіотехнічної розвідки і тактичної авіації.