Reuters назвало війну в Україні «кризою», а ситуацію між Ізраїлем і ХАМАСом – «війною»

Джерело: Reuters 

Британське агентство новин Reuters назвало повномасштабне вторгнення Росії в Україні “кризою”.

Варто зазначити, що натомість ситуацію між Ізраїлем та бойовиками ХАМАСу видання називає “війною”.

Скрін: Букви

Reuters – британське агентство новин і постачальник даних про фінансові ринки, що надає інформаційні повідомлення газетам та іншим ЗМІ.

З початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року видання неупереджено висвітлює події в Україні, публікує новини, репортажі, фотографії та відео, а також проводить розслідування російських воєнних злочинів.

Раніше Reuters також назвало війну Росії в Україні “наймасштабнішим конфліктом у Європі з часів Другої світової війни”.

Згідно з першими результатами інструментально-лабораторних досліджень, які були проведені спеціалістами Центру досконалості протимінної діяльності та екологічної безпеки, у ґрунтах на деокупованих територіях Миколаївщини виявили підвищений вміст важких металів (миш’яку, свинцю, міді, цинку) та залишків вибухових речовин. 

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш прибув із неанонсованим візитом до російської Казані у день початку триденного саміту країн БРІКС.

Російське МЗС викликало посла Німеччини Олександра Ламбсдорфа, якому висловили протест через створення регіонального штабу морського командування НАТО у східнонімецькому місті Росток.

Очікується, що вже завтра перші північнокорейські війська прибудуть до Курської області на допомогу Росії, повідомив начальник Головного управління розвідки оборони України Кирило Буданов.

Ввечері 22 жовтня російські війська вдарили по Харкову. За попередньою інформацією, зафіксовані влучання у Холодногірському та Салтівському районах Харкова.