Місцями сніг та пориви вітру: прогноз погоди на 17 січня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у середу, 17 січня, фактично по всій країні збережеться морозна погода.

Опади у вигляді снігу та мокрого снігу очікуються лише у Карпатському регіоні. У решті областей – мінлива хмарність, без опадів.

На дорогах ожеледиця.

Вітер південно-західний з переходом на південно-східний 5-10 м/с, вдень у західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вдень на півночі та північному сході від -4 до -9 градусів. Водночас на Закарпатті та півдні – від -1 до +4. У Криму +2…+7 градусів. У решті областей від -1 до -6.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний 5-10 м/с. Вдень у столиці -5…-7 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC

20 вересня відзначають Міжнародний день студентського спорту та Всесвітній день рису. За церковним календарем сьогодні – великомученика Євстратія та інших.

За даними синоптиків у п’ятницю, 20 вересня, в Україні сухо та сонячно.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.