«Метросадок»: у Харкові відкрили дитячий садок у метро

Джерело: міський голова Харкова Ігор Терехов у Telegram

У харківському метро запрацював дитячий садок для дошкільнят, до якого батьки вже записали 650 дітей.

“Ще рік тому перспектива офлайн-навчання в умовах війни у Харкові здавалася неможливою. А сьогодні ми не тільки проводимо звичайні уроки в стандартних класах, а й запускаємо метросадок для дошкільнят, до якого вже записалося 650 дітей – чверть усіх майбутніх першокласників, що перебувають у місті”, – зазначив мер Харкова.

А також додав, що “метросадок” працюватиме щосуботи та щонеділі.

За його словами, можливість долучитися є у всіх охочих, адже критерій відбору – виключно вік.

 

“Впевнений в успіху цього проєкту і сподіваюся найближчим часом поділитися з вами планами з його розширення”, – резюмував Ігор Терехов.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Протягом минулої доби, 17 жовтня, на фронті зафіксували 210 бойових зіткнень. Росіяни активно обстрілюють позиції українських захисників, зокрема, залучивши близько 1450 дронів-камікадзе. 

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.