Росіяни обстріляли 95% будинків в Оріхові – Запорізька ОВА

Джерело: Іван Федоров/Facebook

21 лютого голова Запорізької ОВА Іван Федоров опублікував кадри з міста Оріхів, котре перебуває під постійним обстрілом росіян, зазначивши, що російські війська пошкодили або зруйнували там 95% будинків.

Навідав наш Оріхів, зранений постійними ворожими атаками. На будинках не залишилось живого місця – 95% обстріляні ворогом, — написав він.

Коментуючи опубліковане відео, Федоров зазначив, що вулиці міста безлюдні, оскільки люди ховаються навіть не від щоденних, а від щогодинних вибухів, які постійно чути то далеко, то зовсім близько.

Одначе додав, що мешканці Оріхова — незламні, вони тримаються разом.

Раніше у Генштабі повідомили, що протягом доби на Запорізькому напрямку Сили оборони відбили сім атак противника біля Малої Токмачки та Роботиного Запорізької області.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.