Під завалами будинку в Одесі знайшли тіло хлопчика: кількість жертв зросла до 11 осіб

Джерело: Олег Кіпер/Telegram

Станом на вечір 3 березня в Одесі під завалами знайшли загиблого 10-річного хлопчика, повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

Тільки що під завалами рятувальники знайшли загиблого внаслідок російської атаки хлопчика. Сергію було 10 років…Щирі співчуття рідним та близьким.

Так, нині кількість загиблих внаслідок удару російського дрона по житловому будинку в Одесі зросла до 11 осіб.

Що відомо?

Уночі 2 березня війська РФ атакували Одесу ударними безпілотниками, поціливши у 9-поверхівку. Як наслідок – один під’їзд багатоповерхівки повністю зруйновано. Під завалами опинились люди.

Рятувальна операція на місці влучання триває вже понад добу. За цей час рятувальники виявили тіло 10 загиблих, серед яких троє дітей – 3-річний Марк, 4-місячний Тимофій та 7-місячна Єлизавета.

Ще 8 осіб, серед яких дитина, зазнали поранень.

Сьогодні в Одесі та області оголошено траур за загиблими.

Раніше інформували, що попередньо під завалами ще можуть перебувати 4 особи.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 17 жовтня. З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 191.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.