Версію Microsoft Office 2024 зроблять доступною без передплати

Джерело: блог Microsoft

Версію Microsoft Office 2024 зроблять доступною без передплати – її можна буде придбати “раз і назавжди”. Передбачається, що Microsoft Office LTSC 2024 (Long-Term Servicing Channel) матиме підтримку протягом п’яти років.

Комерційна прев’ю-версія Microsoft Office LTSC 2024 стане доступною вже наступного місяця.

Office LTSC 2024 включатиме лише частину того, що міститься в програмах Microsoft 365, на основі функцій, включених у попередні випуски. Так, функції для Office LTSC 2024 включають: нові параметри створення нарад і покращення пошуку в Outlook, десятки нових функцій і Excel, включаючи динамічні діаграми та масиви; покращені продуктивність, безпеку та доступність. Office LTSC 2024 не постачатиметься з Microsoft Publisher, або з програмою Microsoft Teams, яку можна завантажити окремо.

Попри те, що версію здебільшого орієнтовано на бізнес, буде також варіант для звичайних користувачів – Microsoft Office 2024, який теж отримає п’ятирічну підтримку. І хоча вартість Office LTSC 2024 збільшиться на 10% проти попередніх релізів, версія для індивідуальних споживачів не дорожчатиме.

Обидві версії Microsoft Office 2024 зробили доступними на Windows 10, Windows 11 і macOS. Натомість більше деталей компанія оприлюднить згодом, ближче до повноцінного релізу, який має відбутися пізніше цього року.

Глава Росії Володимир Путін 16 травня відвідає Китай для переговорів із президентом КНР Сі Цзіньпіном, які, як сподівається Кремль, поглиблять стратегічне партнерство між двома геополітичними суперниками Сполучених Штатів.

15 травня президент Володимир Зеленський поспілкувався з прем’єр-міністром Португалії Луїшем Монтенегру, зокрема висловивши вдячність за підтвердження участі країни у Глобальному саміті миру.

Генеральний директор німецького оборонного концерну Rheinmetall Армін Паппергер оголосив на щорічних загальних зборах, що компанія планує створити ще одне спільне підприємство в Україні у сфері протиповітряної оборони.

15 травня президент Володимир Зеленський підписав укази про вихід України з низки угод, укладених у межах Співдружності Незалежних Держав.

Оперативне командування “Південь” поінформувало, що морські піхотинці 35 окремої бригади відпрацьовували навички ведення бою в умовах міської забудови.