Уночі війська РФ атакували Україну дронами та ракетами: є загиблі та поранені

Джерело: Букви

Уночі 6 квітня російські окупаційні війська атакували українські міста дронами та ракетами. Вибухи лунали у низці областей. Є жертви.

Після опівночі ворог вдарив ударними безпілотниками по Харкову. Про вибухи у місті повідомив мер Ігор Терехов.

Вже вранці він написав, що окупанти вдарили по Шевченківському районі міста. Поцілили по житловій забудові.

“”Приліт” шахедів прийшовся по житловій забудові – пошкоджені щонайменше 9 багатоповерхівок, три гуртожитки, низка адміністративних будівель, крамниця, АЗС, СТО та 10 авто”, – зазначив Терехов.

Унаслідок атаки загинуло 6 осіб, ще 10 – поранені.

“Цей удар по мирним мешканцям Харкова в черговий раз доводить, що Росія держава-терорист”, – наголосив міськголова Харкова.

Вже під ранок Повітряні сили повідомили про загрозу ракетних ударів через пуски крилатих ракет з літаків ТУ-95МС.

Лунали вибухи і на Запоріжжі. За даними очільника Запорізької ОВА Івана Федорова, унаслідок нічного обстрілу пошкоджено промислові підприємства. Попередньо, обійшлось без постраждалих.

Він також нагадав, що це вже вдруге за добу ворог б’є ракетами по Запоріжжю. Вдень 5 квітня окупанти випустили низку ракет по місту, унаслідок чого загинуло 4 осіб, ще 25 – поранені.

Кілька безпілотників та ракет ворог також скерував на Київщину. В Київській ОВА повідомили, що у регіоні працювала ППО.

  • Члени Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану ухвалили рішення про примусову евакуацію дітей у двох територіальних громадах на Сумської області.

Німецькі митники ліквідували нелегальний онлайн-сервіс, що транслював заборонені російські телеканали, зокрема RT (Russia Today – ред.) та “Россия 1”.

За даними ЗМІ, після вбивства лідера ліванської Хезболли Хасана Насралли, верховний лідер Ірану аятолла Алі Хаменеї переїхав до безпечного місця в Ірані.

Тайський фермер Наттапак Кхумкад повідомив, що вбив понад 100 рептилій, які під загрозою зникнення, щоб запобігти їх втечі.

У Сумах продовжує зростати кількість жертв подвійного удару РФ по місцевій лікарні.

Директора одного з навчально-реабілітаційних центрів у Львівській області підозрюють у фізичному, психологічному та сексуальному насильстві щодо дітей.