У більшості областей дощитиме: прогноз погоди на 20 квітня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у суботу, 20 квітня, у більшості областей України пройдуть опади.

Зокрема на півдні, у центрі та у Криму – помірні опади, а на Житомирщині, Хмельниччині та Харківщині – невеликі дощі. У решті областей – без опадів.

Вітер південно-східний (на півдні та південному сході країни північно-східний) 7-12 м/с, вдень на півдні країни місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вдень у більшості областей коливатиметься від +11 до +16. Тепліше на сході та південному сході – +17…+22 градуси. У Карпатах вдень від 0 до +5 градусів.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Вдень у столиці +13…+15 градусів.

Фото: facebook.com/UkrHMC/

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.