В ЗСУ спростували інформацію про нібито відведення танків Abrams з поля бою

Джерело: пресслужба 47-ї окремої механізованої бригади/Telegram

У 47-й окремій механізованій бригаді ЗСУ спростували інформацію про те, що Україна нібито відвела американські танки Abrams з поля бою.

“Abrams. Танки чудово показують себе на полі бою й ми точно не збираємося ховати від ворога те, що зазвичай примушує ховатися його самого. А тим більше — залишати нашу піхоту без такої потужної вогневої підтримки”, – зазначили у  бригаді.

А також додали, що не будуть публічно коментувати, з якою метою, куди і що перекидають Збройні сили України.

“Просимо довіряти лише перевіреній інформації та перед публікаціями матеріалів звертатися за офіційними коментарями до пресслужби! Битва триває”, – закликали у 47-й ОМБр.

Нагадаємо, що нещодавно видання Associated Press написало про те, що Україна нібито відвела з фронту американські Abrams через російські безпілотники, які виявляють танки, тим самим ускладнюючи їх роботу.

20 травня 2023 року у боях під Бахмутом загинув військовий добровольчого корпусу “Правий сектор” Єгор Муха на псевдо “Green”. Він став на захист країни у 18 років та завжди прагнув брати участь безпосередньо у бойових діях.

20 травня лідер фракції “Європейська Солідарність” Петро Порошенко передав велику партію необхідної на фронті техніки до підрозділів протиповітряної оборони, радіотехнічної розвідки і тактичної авіації.

Парламент Грузії 14 квітня прийняв законопроєкт під назвою “Про прозорість фінансування зовнішнього впливу”. Цей крок…

Федеральний уряд Австрії на Раді міністрів 21 травня оголосить про виплату допомоги у розмірі п’яти мільйонів євро Фонду підтримки енергетики України.

Надвечір 20 травня на території РФ зафіксували зліт одразу шести російських МіГ-31К, що є носіями ракет “Кинджал”. Наразі Україною шириться повітряна тривога.