Вслід за США: Німеччина дозволила Україні бити своїм озброєнням по території РФ

Джерело: The Guardian

Німеччина, вслід за США, дозволила ЗСУ використовувати своє озброєння для ударів по РФ. Як і Сполучені Штати, ФРН дала дозвіл лише на удари по російській території, яка межує з Харківщиною.

Про відповідне рішення німецького уряду повідомив офіційний представник Штеффен Хебестрайт.

Уряд ФРН ухвалив відповідне рішення після кількаденних дебатів по те, чи готова Німеччина до того, що Росія назве її “стороною війни”.

За словами Хебестрайта, рішення ухвалили після того, як Україна – насамперед Харківська область – опинилась під масованими обстрілами з позицій, розташованих поряд з російсько-українським кордоном на Харківщині.

Зауважмо, що окрім США та Німеччини, дозвіл на використання своєї зброї по території РФ надали Франція, Чехія, Велика Британія, Швеція, Польща, Нідерланди, Латвія, Литва, Естонія та Канада.

4 липня в Україні щорічно відзначається День Національної поліції згідно з указом Президента України від 4 квітня 2018 року.

Уночі 4 липня російські окупанти атакували критичний об’єкт у Чернігівській області.

Роман героїв серіалу “Бріджертони” Пенелопи Фезерінгтон та Коліна Бріджертона викликав у мережі дискусію через їхню різницю у вазі тіла.

Італійська оборонна група Leonardo і німецький концерн Rheinmetall домовилися створити спільне підприємство для виробництва танків та інших систем наземної оборони.

Джерело: Reuters Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердлган запропонував Володимиру Путіну допомогу у завершенні російсько-української війни,…