Уряд США планує судитися з Adobe

Джерело:  позов, поданий FTC

Уряд США подав до суду на компанію Adobe та двох її керівників за звинуваченням в обмані споживачів та приховуванні платежів за дострокове розірвання договору.

Згідно з даними скарги, Adobe активно заохочувала споживачів до підписки на свої послуги без надання належної інформації про можливі наслідки скасування передплати протягом першого року. Інформація про платежі за дострокове розірвання була непомітно розміщена дрібним шрифтом або потребувала додаткових зусиль для її знаходження.

Представник Федеральної торгової комісії (FTC) зазначив, що компанії не повинні ускладнювати процес скасування передплат для споживачів.

У відповідь на звинувачення головна правознавиця Adobe заявила, що компанія буде активно боротися в суді. Вона наголосила, що передплата є зручним та економічним варіантом для споживачів, а Adobe завжди надає прозорі умови та простий процес скасування.

Провідна урядова партія Естонії, Партія реформ, визначила свого кандидата на посаду прем’єр-міністра. Він має замінити Каю Каллас, яка готується стати наступною керівницею дипломатії Європейського Союзу.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із заступником голови Меджлісу Наріманом Джелялом, якого напередодні звільнили з російського полону.

Студентка Українського Католицького Університету Юлія Лисак отримала стипендію Фонду Порошенка імені Героя України Тараса “Хамера” Бобанича. Річну стипендію ініціювали батьки Тараса Бобанича та керівництво УКУ, а Фонд Порошенка підтримав цю ідею.

В різні періоди російсько-української війни в медійному просторі з’являються теми, які звертають увагу на проблеми…

Міністерство оборони Білорусі заявляє, що Україна стягує війська до кордону, мінує території та будує загородження. Кажуть ситуація “непроста”, але “провокацій” поки що немає.