Росіяни атакували безпілотниками Львівщину: є постраждалий та пошкодження

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький та мер Львова Андрій Садовий

Уночі 19 червня росіяни атакували безпілотниками Львівську область. Обійшлось без влучань, однак є поранений та руйнування унаслідок падіння уламків збитих “шахедів”.

Протягом ночі тривога у Львівській області лунала двічі. Обидва рази через атаку “шахедів”. За повідомленням Козицького, під час першої тривога на Львівщину залетіло чотири ворожі БпЛА, під час другої тривоги – один. Усі п’ять безпілотників було збито.

“Шахеди” намагались долетіли до обласного центру. Їх збили неподалік Львова, у селі Малехів.

За повідомленням мера Львова, унаслідок падіння уламків збитих БпЛА, пошкоджено багатоповерхівку: у ній вибито 20 вікон. У приватному секторі вибито вікна у п’яти будинках.

Також руйнувань зазнало офісне приміщення, де перебував охоронець. Він зазнав поранень.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський спростував заяву лідера РФ Володимира Путіна про оточення українських військових у Курській області, назвавши це “відвертою дезінформацією”.

Російські військові внесли технічні зміни у керовані авіаційні бомби (КАБи) і тепер вони летять на більшу відстань.

В Україні накопичено достатні запаси паливно-мастильних матеріалів для стабільного проходження осінньо-зимового періоду. 

За даними ЗМІ американці, які створюють фейкові новини про кандидатку на пост президента США Камалу Гарріс, працюють на розвідку Росії.

Уряд затвердив план боротьби з корупцією та іншими правопорушеннями серед медико-соціальних експертних комісій (МСЕК) на засіданні 25 жовтня.