Сьогодні графіки відключень світла почнуть діяти раніше – «Укренерго»

Джерело: НЕК “Укренерго”

В “Укренерго” повідомили, що через нічну атаку Росії на енергооб’єкти України, сьогодні, 22 червня, графіки відключень світла почнуть діяти раніше.

Напередодні у компанії повідомляли, що сьогодні графіки відключень діятимуть з 16:00 до 24:00. Однак після нічної ракетної атаки РФ – внаслідок якої були влучання в енергооб’єкти у Львівській та Запорізькій областях – ситуація в енергосистемі змінилась.

Відтак сьогодні світло почнуть вимикати з 14:00  і до кінця доби відповідно до графіків.

Президент США Джо Байден може відмовитися від участі у виборах лише в тому випадку, якщо так вирішить невелике коло наближених до нього людей.

У суботу Талібан виключив будь-які обговорення “внутрішніх проблем” Афганістану (в тому числі прав жінок) з міжнародними посланцями на вирішальній зустрічі в Досі, Катар, організованій Організацією Об’єднаних Націй.

В Україні триває 858-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 542 тисячі осіб.

У столиці Сербії Белграді невідомий поранив з арбалета поліціянта, який охороняв посольство Ізраїлю. Правоохоронець застрелив нападника.

Сестру короля Великої Британії Чарльза ІІІ принцесу Анну, яку напередодні ушпиталили із травмами та струсом мозку, виписали з лікарні.