Міллі Боббі Браун та Джейк Бон Джові готуються до урочистої церемонії одруження

Джерело: Daily Mail

Зірка серіалу “Дивні дива” Міллі Боббі Браун та її чоловік, актор Джейк Бон Джові, готуються до урочистої церемонії одруження за участю друзів і колег.

Як зазначається, майже через два місяці після розпису Браун помітили, коли вона приміряла весільні сукні у бутику Galia Lahav в Нью-Йорку.

“Вона виглядала переповненою емоціями, коли дивилася в дзеркало в сукні без бретелей, вкритій тисячами блискучих кристалів. Вбрання мало силует русалки, гарно облягаючи струнку фігуру зірки, і ефектний шлейф з тюлю. До нього Міллі підібрала рукавички до ліктів, зроблені з того ж матеріалу, що й сукня. Чи купила це вбрання дівчина, невідомо”, – йдеться в матеріалі.

Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Раніше Букви писали, що британська акторка, зірка серіалу “Дивні дива” Міллі Боббі Браун таємно вийшла заміж за Джейка Бон Джові, сина легендарного співака Джона Бон Джові.

Закохані влаштували розпис, на якому були присутні лише найближчі друзі та рідні пари. Серед гостей був також і батько нареченого – музикант та співак Бон Джові.

Раніше в інтерв’ю журналістам Міллі Браун зізналася, що бажає зберегти в таємниці деталі свого одруження, але додала, що сам процес підготовки до урочистостей приносить їй величезне задоволення.

Батько Джейка, провідний вокаліст гурту Bon Jovi, підтримав рішення пари одружитися в молодому віці і сказав, що вони нагадали йому те, як він одружився зі своєю дружиною у 1989 році, познайомившись у підлітковому віці.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.