Представники російської церкви агітують дітей на ТОТ служити в армії РФ – ЦНС

Джерело: ЦНС

У Центрі національного спротиву поінформували, що представники РПЦ на тимчасово окупованих територіях посилюють зусилля у межах кампанії з агітування українських дітей до армії РФ.

Так звані священнослужителі РПЦ розгорнули масштабну акцію на тимчасово окупованому Запоріжжі, вкотре підтверджуючи політику РФ. У Мелітополі священики російської церкви, котрі також є військовослужбовцями росгвардії, закликають дітей до вступу до армії РФ.

А поки ще дітки підростають, вчать їх вбивати усіх, хто протистоїть окупації України, – зазначили у повідомленні.

Нині на ТОТ проводять “військово-патріотичні” навчання для юнармійців та добровільній молодіжній дружині Мелітополя. Зауважується, що, корім політінформації, вишколи передбачають навики поводження із вогнепальною зброєю, тактичну медицину.

Такі заходи зі сторони ФСБешників у рясах стали вже системними і особливо небезпечними у плані промивання мізків молодих людей. Представники РПЦ чітко працюють за методичками Кремля та не соромляться використовувати духовні цінності для переконань стати мʼясом для путінської армії вбивць та ґвалтівників, – наголосили у Нацспротиві.

У ЦНС попередили воєнних злочинців про відповідальність. Тоді як небайдужих закликали повідомляти інформацію про ворога та його посібників за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що згадавши ім’я російського президента Володимира Путіна, школярі з тимчасово захоплених районів Донецької області можуть отримати додатковий бал на підсумкових іспитах.

Варто додати, результати нового дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), свідчать, що 63% респондентів підтримують заборону Української православної церкви Московського патріархату.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

На жаль, багато херсонців, які пережили війну в умовах окупації, не змогли залишитися у своєму…

Після захоплення Вугледара на Донеччині російські сили, ймовірно, продовжать спроби наступу.

Рік тому, 5 жовтня, 2023 року ворог завдав удару ракетою “Іскандер” по селу Гроза в Харківській області. Тоді загинуло 59 людей.

Внаслідок вторгнення Росії понад 140 тисяч кілометрів квадратних України забруднено мінами та іншими вибухонебезпечними предметами.