У Кривому Розі кількість постраждалих зросла до 41 людини, 10 загиблих (фото)

Джерело: глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, голова Криворізької МВА Олександр Вілкул

У Кривому Розі кількість загиблих на тепер становить 10 осіб. Ще відомо про щонайменше 41 одного пораненого, серед них дев’ятеро тяжких.

Фото: Сергій Лисак

З-поміж загиблих відомо про шість жінок і чотирьох чоловіків.

Фото: Сергій Лисак

У місті є влучання в адміністративну будівлю промислового підприємства. На місцях перебувають усі аварійні, комунальні та медичні підрозділи.

Зараз триває ліквідація наслідків.

Фото: Сергій Лисак

Раніше було відомо про 31 пораненого внаслідок масованої ракетної атаки по місту Кривий Ріг.

Фото: Сергій Лисак

Фото: Сергій Лисак

Фото: Сергій Лисак

На фронті, у війні проти росіян, загинув військовий НГУ Василь Особа, — чоловік доньки мовознавиці Ірини Фаріон Софії Семчишин.

Офіцер 15 бригади оперативного призначення “Кара-Даг” НГУ Віталій Міловідов відзначив, що на Покровському напрямку вже протягом тижня ворог знову вдається до застосування броньованої техніки.

На Харківському напрямку загинув російський опозиційний активіст Ільдар Дадін, який воював на стороні Збройних Сил України.

Речник Військово-Морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук зауважив, що російські війська перекидають ракети С-300 до систем ППО поблизу Керченського мосту, адже вони там їм дуже потрібні.

У ніч на 6 жовтня російські війська вкотре атакували українські міста безпілотниками. Внаслідок обстрілу поранень зазнала одна особа.