Президентські вибори в США – 2024 будуть першими за 48 років без Буша, Байдена та Клінтона

Джерело: Pubity

Цьогорічні президентські вибори в США знаменують важливу віху, оскільки вони будуть першими за 48 років без Буша, Байдена чи Клінтона.

Зокрема з 1976 року ці впливові політичні родини були помітними фігурами в американських президентських перегонах.

Як розповіли у виданні, Джордж Герберт Вокер Буш був 41-м президентом США з 1988 по 1992 рік.

Своєю чергою, Джордж Вокер Буш очолював Білий дім з 2000 по 2004 рік, ставши 43-м американським президентом.

Тоді як Білл Клінтон – 42-й президент США , головував з 1993 по 2001 рік. А його дружина Гілларі Клінтон, яка була сенаторкою США від штату Нью-Йорк та держсекретаркою США, також була кандидаткою у президенти в 2016 році.

46-м американським президентом став Джо Байден, який до цього двічі невдало пробував отримати посаду глави Білого дому, зокрема в 1988 та 2008 роках. Остання спроба 2020 року стала для нього переможною.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.