Джек Вайт із «The White Stripes» пригрозив Трампу судом за використання його пісні

Джерело: Variety

Американський рок-музикант Джек Вайт, лідер гурту “The White Stripes”, долучився до низки обурених артистів, чиї пісні були несанкціоновано використані кандидатом в президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом у передвиборчій кампанії.

Зокрема Вайт поширив запис екрана, який містив відео з акаунту заступниці директора з комунікацій Дональда Трампа Марго Мартін в соцмережі Х. На своїй сторінці Мартін опублікувала відео, на якому кандидат від республіканців виходить під пісню “Seven Nation Army” гурту “White Stripes”, який розпався у 2011 році. Нині Мартін це відео вже видалила.

Вайт повідомив, що його адвокати подадуть позов, жартома зазначивши, що цей позов доєднається до “пʼяти тисяч інших”.

“Навіть не думайте використовувати мою музику, фашисти. Чудового дня на роботі сьогодні, Марго Мартін”, — зазначив виконавець.

Як зазначається, погроза судом від Вайта є однією з багатьох, що надходять від топових музичних виконавців, які висловили обурення використанням їхньої музики в політичній кампанії Трампа на президентських виборах.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.