У США собака, що загубився, знайшовся через два роки за понад 1600 кілометрів від дому

Джерело: UPI

Собака Тоні Дункана зі штату Мериленд (США), що загубився два роки тому, знайшовся за 1609 кілометрів від дому.

Чоловік розповів, що собака на прізвисько Луна зникла з його будинку в Мардела-Спрінгс після того, як погналася за дикими тваринами в лісі, розташованому поруч, і не повернулася.

За словами Дункана, він не втрачав надії побачити Луну знову, але все одно був здивований після того, як йому зателефонували зі служби контролю за тваринами Лабелль у Флориді.

Співробітники відділу з контролю за тваринами повідомили чоловікові, що на стоянці магазину LaBelle Walmart знайдено собаку, в якої знайшли мікрочип, котрий і допоміг визначити, що це і є зникла Луна.

Того ж дня американець сів у машину і вирушив за 1609 км, щоб повернути свого домашнього улюбленця додому.

“Це була велика відстань, але вона не йшла ні в яке порівняння з тією любов’ю, яку я відчуваю до своєї собаки”, – сказав Дункан.

Акторка Ребел Вілсон одружилася з дизайнеркою Рамоною Агрум на весільній церемонії в Сардинії, що відбулася 29 вересня. Пара обрала сукні без бретелей для свого святкового дня, який відзначили близькі друзі та родина.

У Будапешті завершилися переговори міністра закордонних справ України Андрія Сибіги та глави МЗС Угорщини Петера Сіярто у форматі тет-а-тет.

У віці 76 років помер актор Джон Ештон, який найбільш відомий за роллю сержанта-детектива Джона Таггарта у серії фільмів “Поліцейський із Беверлі-Хіллз”. Його смерть, що сталася 26 вересня, підтвердив менеджер Алан Сомерс.

Завдяки Спеціалізованій екологічній прокуратурі уся територія островів Труханів і Венеціанський відтепер перебуватиме під охороною.

Російська Федерація вперше за час повномасштабної війни протягом всього вересня щоденно атакувала територію України безпілотниками типу “Шахед”. За цей місяць було знищено 1 107 таких дронів.