У США жінка спробувала викрасти автівки, «отримавши» телепатичні вказівки Каньє Веста

Джерело: The Express Tribune

У США 28-річна жінка з Кентуккі намагалася викрасти кілька автомобілів, стверджуючи, що отримала телепатичні вказівки від відомого музиканта Ye, раніше відомого як Каньє Вест. Інцидент стався вранці 30 серпня в місті Евансвілл, штат Індіана, на Норт-Мейн-стріт.

Поліція затримала жінку, яку ідентифікували як Рікі Сміт, після того, як вона намагалася відкрити двері припаркованого автомобіля. Свідки повідомили, що Сміт зайшла в незамкнений автомобіль і відмовилася вийти.

Ситуація загострилася, коли вона спробувала сісти в іншу автівку, власниця якої, разом із дитиною, саме заходила в магазин. Власниця була змушена силоміць витягнути Сміт з автомобіля.

Після затримання Сміт розповіла владі, що їхала з Луїсвіля в Евансвілль, коли її автомобіль зламався. Решту шляху вона проїхала автостопом. Жінка стверджувала, що Ye спілкувався з нею телепатично, наказуючи викрасти автомобіль.

Сміт заарештували та доставили до в’язниці округу Вандербург. Подальше розслідування показало, що її автомобіль розбився на шосе 64 перед тим, як вона його покинула.

Збірна України з футболу перемогла команду Грузії в 3-му турі Ліги націй у Познані з рахунком 1:0. 

Генеральний директор Tesla Ілон Маск представив робо-таксі Cybercab і оголосив про плани запровадити автономне водіння на автомобілях Model 3 і Model Y у Каліфорнії та Техасі до наступного року.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 11 жовтня, від початку доби на фронті відбулось 146 бойових зіткнень. 

В Києві в п’ятницю ввечері, 11 жовтня, представники ТЦК та поліціянти приїхали до Палацу спорту, де відбувався концерті “Океану Ельзи”.

Згідно з першими глобальними оцінками проблеми, понад 370 мільйонів жінок і дівчат, або майже кожна восьма, стали жертвами зґвалтування чи сексуального насильства до того, як їм виповнилося 18 років.