Гарріс зберігає 6% переваги над Трампом у соцопитуваннях

Джерело: ABC News

Чинна віцепрезидентка США Камала Гарріс зберігає перевагу в рейтингах соцопитувань над Дональдом Трампом у 6%.

Згідно з результатами останнього опитування, проведеного телеканалом ABC News та компанією IPSOS, динаміка переваги Гарріс “сповільнюється”, однак “вона все ще зберігає перевагу” в загальнонаціональних опитуваннях, а також в опитуваннях всередині штатів.

Дані соціологів засвідчили, що Гарріс має 52% підтримки, в той час, як за Трампа на нинішньому етапі готові віддати голоси лише 46% виборців.

При цьому зазначається, що Гарріс набрала помітної переваги в штатах Вісконсін, Мічиган, Пенсильванія, Невада, Джорджія й Аризона, які вважаються ключовими для перемоги в президентських виборах цього року. Тим часом Трамп випереджає чинну віцепрезидентку на 0,4% в штаті Північна Кароліна.

При цьому вказано, що Гарріс має більшу на 13% підтримку серед жінок, Трамп – 5% переваги серед чоловіків.

  • Опитування Bloomberg News/Morning Consult показало, що віцепрезидентка США Камала Гарріс на 2% випереджає Дональда Трампа серед виборців у семи ключових штатах. Гарріс зарекомендувала себе як більш надійна в захисті особистих свобод і ключових економічних питаннях.

Компанія Tesla американського мільярдера та винахідника Ілона Маска, віддалено відключила голові Чечні Рамзану Кадирову автомобіль Cybertruck.

Південь Німеччини “тероризують” середземноморські мурахи, які перегризають дроти електрокабелів та інтернету.

Колишнього співробітника ЦРУ (Центральне розвідувальне управління США), який накачував наркотиками й піддавав сексуальному насильству десятки жінок, засудили до 30 років ув’язнення.

Культовий персонаж DC Бетмен, який вперше дебютував у коміксах у березні 1939 року, отримає зірку на Голлівудській алеї слави.

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.