Рада спробувала відкликати Безуглу з посади заступниці оборонного комітету, але не вийшло

Джерело: Ярослав Железняк у Телеграмі 

4 вересня Верховна Рада розглянула постанову про звільнення Марʼяни Безуглої з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки, проте необхідної кількості голосів для прийняття цього рішення не набралося, повідомив депутат Ярослав Железняк.

Загалом за постанову проголосували 205 депутатів, з них 124 голоси були від фракції “Слуга народу”. Железняк також поділився скриншотом з результатами голосування.

“При тому, що це стара постанова №10391, тому з заступника комітету вона то була б відкликана, але членом Комітету з нацбезпеки залишалась би. Тобто навіть таку собі слабку постанову, і ту заблоковано”, – прокоментував нардеп.

Фото: Ярослав Железняк

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.

У Центрі національного спротиву повідомили, що російський депутат оприлюднив унікальну інформацію про втрати росіян та підтвердив використання шкіл як військових баз.