У Німеччині сім’я сирійців скоїла понад 110 злочинів, і досі отримує держвиплати — Bild

Джерело: Bild

У Німеччині затримали члена сирійської родини за те, що він погрожував перехожим кухонним ножем у центрі Штутгарту. На рахунку цієї сім’ї щонайменше 110 злочинів відтоді, як вони приїхали до Німеччини з Алеппо у 2016 році.

У глави сімейства — Альмуді Х. – 13 дітей, його сім’я отримує допомогу та державним коштом живе в будинку, площа якого становить 230 квадратних метрів.

Щонайменше дев’ять членів цієї родини стоять на обліку в поліції. Зокрема лише 17-річний Халіл Х. за два з половиною роки скоїв 34 злочини. Донедавна він перебував під вартою, як і троє його братів.

Загалом членів цієї родини звинувачують у 110 кримінальних злочинах. Один з них, 21-річний Муфед, нещодавно збільшив цей показник. Як стало відомо, чоловіка, котрий вийшов із в’язниці два місяці тому, затримали у центрі Штутгарта за те, що він погрожував двом дівчатам ножем та відібрав у них мобільні телефони.

Минулого місяця Муфед розповів журналістами видання, що збирається зав’язати із кримінальним життям.

Я провів три роки у в’язниці за спробу завдання тяжких тілесних ушкоджень та інші речі. Мені довелося відбути весь термін, бо я мав проблеми зі співкамерниками. Я багато чого накоїв за той час, що я перебував в Німеччині.

Джерело: Bild

Зауважується, що злочини, котрі вчиняють члени цієї сирійської сім’ї, стають все жорстокішими, а терміни ув’язнення збільшуються. Попри це, вони все ще легально перебувають у Німеччині та отримують виплати від держави.

Додамо, під час судового процесу один із синів Абд Альмуді заявив слідчим, що його сім’я “вшановує лише Коран і не поважає законів, ухвалених у Німеччині”.

Нині блок ХДС/ХСС вимагає від міністерства внутрішніх справ ФРН відкрити шлях для депортації таких біженців до Сирії.

Глава МВС Німеччини Ненсі Фезер заявила, що її відомство веде “конфіденційні переговори з різними країнами, щоб знову уможливити депортацію до Афганістану та Сирії”.

Блок ХДС/ХСС також закликав канцлера Олафа Шольца зробити депортацію біженців, які порушують закон у Німеччині, одним із пріоритетів своєї політики.

Шольц має негайно забезпечити успішне проведення депортації до Сирії, наприклад, через Туреччину. Канцлер має зробити це першочерговим завданням і поговорити з Ердоганом, — наголосив депутат Бундестагу, експерт із внутрішньої політики Александер Тром.

Раніше ми повідомляли, що за перші п’ять місяців 2024 року федеральна поліція Німеччини зафіксувала 2215 мігрантів, які незаконно перетнули кордон, використовуючи так званий “білоруський маршрут”.

19 вересня станом на 8:00 триває 939 доба широкомасштабної збройної агресії Росії проти України. На фронті ситуація залишається напруженою, оскільки противник продовжує атакувати позиції ЗСУ, використовуючи чисельну перевагу в живій силі та техніці. Українські захисники ефективно стримують наступ, завдаючи агресору значних втрат.

Польща розглядає можливість тиску на Україну через питання Волинської трагедії в контексті її євроінтеграційних прагнень, повідомляє польський журналіст Марцін Терлік. За даними його джерел, під час нещодавніх переговорів у Києві президент Володимир Зеленський та міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський мали складну розмову на цю тему.

19 вересня російська армія здійснила атаку на Запорізький район із застосуванням керованих авіабомб (КАБ). Внаслідок цього одна людина загинула, ще дві зазнали поранення.

19 вересня відзначається День народження смайлика. Цього дня також вшановується пам’ять святих мучеників Трохима, Савватія та Доримедонта. До Нового року залишилося 103 дні.

За даними синоптиків у четвер, 19 вересня, здебільшого не очікуються опади.