Вночі РФ вдарила по цивільній і критичній інфраструктурі Конотопа: є поранені та руйнування

Джерело: Сумська ОВА

Уночі 12 вересня російські окупаційні війська масовано атакували Конотоп на Сумщині ударними безпілотниками.

Під атакою опинились цивільні та енергетичні об’єкти міста, зокрема “шахедами” вдарили по житлових будинках, закладах освіти і медичних закладах.

За наявними даними, внаслідок ворожої атаки порання різного ступеня важкості зазнали 13 осіб.

Зараз на місці влучань працюють всі відповідні служби, які займаються ліквідацією наслідків.

Мешканцям надається вся необхідна допомога. Розгорнуті пункти незламності.

Північна Корея випробувала нові тактичні балістичні ракети з використанням надвеликих боєголовок і модифікованих крилатих ракет, повідомило державне інформаційне агентство KCNA.

Аналітики ISW зреагували на атаку України по російському складу боєприпасів у Топорці (Тверська область, РФ) та наголосили, що подальші подібні атаки вплинуть на здатність окупантів наступати.

Нещодавно Букви опублікували інтерв’ю із сестрою українського військовослужбовця, який офіційно вважається безвісти зниклим. За словами…

Внаслідок нічних і ранкових російських обстрілів Сумської області 19 вересня загинули двоє мирних жителів, ще двоє дістали поранення. Ворог здійснив 19 атак по прикордонних районах та населених пунктах, зафіксовано 38 вибухів.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив у середу, 18 вересня, що, ймовірно, зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським, який наступного тижня відвідає США.