У Вінницькій області чоловік зґвалтував того, хто домагався його доньки

Джерело: Єдиний державний реєстр судових рішень

На Вінниччині засудили чоловіка, який зґвалтував свого знайомого. Він пояснив це помстою за домагання до його доньки.

За даними суду, підозрюваний 23 липня 2024 року напідпитку зайшов додому до знайомого. Там він випив ще і згадав, що два роки тому потерпілий “мацав за геніталії його доньку і сусідську дівчинку”, і вирішив помститись за це.

Нападник знав, що в його знайомого є проблеми з опорно-руховим апаратом, і той не зможе чинити опір, тому він зґвалтував чоловіка.

На суді підозрюваний розкаявся, а потерпілий сказав, що пробачив його. Нападнику присудили 2 роки іспитового терміну.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.

В аеропорту китайського міста Чунцин пасажирку висадили з літака, оскільки вона відмовилася випускати з рук сумку Louis Vuitton.

26 вересня глава США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом Володимиром Зеленським у Білому домі, щоб обговорити підтримку України у війні проти Росії.