У Білорусі відбулись сутички між вагнерівцями та прикордонниками РБ – ЦНС

Джерело: ЦНС

За даними Центру національного спротиву, у Білорусі відбулась сутичка між білоруськими прикордонниками та найманцями ПВК “Вагнер”.

Інцидент трапився у районі міста Наровля Гомельської області.

Зазначається, що тут почалося облаштування приміщень для розміщення передових груп “Вагнер”.

19 липня вагнерівці провели рекогностування (розвідку місцевості) поблизу населеного пункту Дятлик, що поблизу кордону з Україною.

Саме у ході цих дій відбулася сутичка між найманцями та прикордонниками РБ, останні відійшли і не “перешкоджали” роботі вагнерівців.

“Екстрадовані злочинці з ПВК “Вагнер” почали навчання особового складу збройних сил Білорусі. Таким чином фактично армія Білорусі переймає досвід терористів та вбивць”, – мовиться у повідомленні.

За даними ЗМІ, колишній президент США Барак Обама агітуватиме голосувати за віцепрезидентку США Камалу Гарріс за місяць до виборів.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

Електрогітару, на якій грав покійний гітарист Джордж Гаррісон на початку існування The Beatles, виставлять ​​на аукціон наступного місяця. Очікується, що її можуть продати за понад 800 000 доларів.

В компанії Tesla знову виникли проблеми з автомобілями Cybertruck з моменту запуску минулого року. У 2024 році автомобілі вже вп’яте відкликають.

Французький суддя скасував рішення у справі Домініка Пеліко, якого звинувачують у тому, що він присипляв свою дружину наркотиками та запрошував понад 80 інших чоловіків зґвалтувати її в їхньому домі протягом десяти років.