Жертвою атаки БпЛА по багатоповерхівці Києва стала дитина

Джерело: мер Києва Віталій Кличко

У Києві внаслідок атаки БпЛА по багатоповерхівці загинула дитина.

Ворог почав атакувати “шахедами” столицю пізно ввечері 25 жовтня. Один БпЛА поцілив у багатоповерхівку у Солом’янському районі.

Незадовго після атаки стало відомо про одну жертву. Сьогодні ж Кличко повідомив, що жертва – дівчинка 2009 року народження.

За даними КМВА, окрім однієї загиблої ще шестеро осіб зазнали поранень. Одну людину госпіталізували.

Як відомо, напередодні під час атаки безпілотників, “шахед” поцілив у багатоповерховий будинок у Солом’янському районі столиці.

БпЛА вдарив у верхні поверхи, внаслідок чого пошкоджень зазнали квартири з 14 по 21 поверхи, на 20 поверсі виникла пожежа.

З будинку евакуювали понад сотню осіб.

  • У Київській області унаслідок атаки безпілотників постраждала дитина. Зафіксовано кілька руйнувань та пожеж.
  • Пізно ввечері 25 жовтня російські окупанти атакували ракетами Дніпро. Як наслідок – є загиблі та поранені, зокрема діти.

Перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький заперечив, що взимку вартість картоплі сягне 50 гривень за кілограм.

У Херсонській області через російські обстріли протягом минулої доби загинули троє людей, семеро поранено, серед них одна дитина.

“Нашу Рябу” звинувачують в крадіжці ідеї Vandog Agency. Компанія зняла рекламу, схожу до запропонованої агенцією, хоч раніше відкинула ідею як “занадто традиційну”.

26-річного мешканця Північної Ірландії Александра Маккартні засудили до довічного ув’язнення з мінімальним терміном у 20 років за жорстоке сексуальне насилля щодо дітей в інтернеті та ненавмисне вбивство 12-річної дівчинки.

Американський Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє, що Володимир Путін перебільшує військові “успіхи” у Курській області, щоб запевнити внутрішню аудиторію в здатності російських військових придушити вторгнення України в Курську область.