«Лялі їдуть далі»: вийшов трейлер комедії з Меттом Деймоном і Педро Паскалем

Джерело: B&H Film Distribution Company

У мережі з’явився український трейлер дорожньої комедії “Лялі їдуть далі” (Drive-Away Dolls) Ітана Коена. Ця стрічка стане дебютною для американського кінорежисера після розпаду творчого тандему братів Коен, відомих за фільмами “Аве, Цезар!”, “Великий Лебовські” та іншими.

Сюжет фільму розповість про двох незадоволених життям подруг, які вирішили почати все з чистого аркуша. Тому вони відправляються в несподівану подорож в Таллахассі, проте все йде шкереберть, коли на їхньому шляху постає банда бездарних злочинців.

Головні ролі у фільмі виконали Маргарет Куеллі (“Одного разу в Голлівуді”, “Небезпечна роль Джин Сіберг”), Джеральдін Вішванатан (“Бездоганний”, “Чудотворці”), Біні Фелдштейн (“Леді Берд”, “Імпічмент: Американська історія злочинів”), Метт Деймон (“Розумник Вілл Хантінг”, “Одинадцять друзів Оушена”, “Марсіанин”, “Ейр”) і Педро Паскаль (“Нарко”, “Мандалорець”, “Останні з нас”, “Нестерпна тяжкість величезного таланту”).

В українському прокаті фільм з’явиться у вересні 2023 року, точна дата релізу стане відома пізніше.

Гаррі Стайлс, Найл Хоран, Зейн Малік та Луї Томлінсон опублікували спільну заяву у зв’язку зі смертю свого колишнього колеги по гурту One Direction Ліама Пейна.

Після того, як 17 жовтня стало відомо про вбивство лідера терористичного угруповання ХАМАС Ях’ї Сінвара, ліванське угруповання Хезболла заявило, що загострюватиме війну проти Ізраїля.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.