Документальний серіал про суд Джонні Деппа та Ембер Герд незабаром з‘явиться на Netflix

Джерело: The Economic Times

Платформа Netflix випустить міні-серіал про хід судового процесу між колишнім подружжям Джонні Деппом та Ембер Герд, що відбувся минулого року.

Як розповіли у виданні, серіал під назвою “Депп проти Герд” – це трисерійний проєкт британського телеканалу Channel 4, анонсований у середині квітня.

Автори документального міні-серіалу наповнили його унікальними матеріалами, які раніше з’являлися в публічному полі, а також докладно зупинилися на реакції на суд у мережі та її вплив на перебіг справи.

Режисером виступила Емма Купер, яка зняла для Netflix документальний фільм “Таємниця Мерілін Монро: Утрачені записи” та кілька інших стрічок подібного жанру.

Прем’єра “Депп проти Герд” відбулася на Channel 4 наприкінці травня, а тепер з’явиться на Netflix у серпні. Зазначається, що серіал отримав неоднозначні оцінки критиків та глядачів.

ДОВІДКОВО. Джонні Депп подав до суду на свою колишню дружину за наклеп у 2018 році у матеріалі для газети The Washington Post, в якому вона описала себе як “публічну особу, що терпить домашнє насильство”. Хоча ім’я Деппа не згадувалося у статті, він стверджував, що через це втратив прибуткові акторські ролі. Водночас Герд подала зустрічний позов на свого колишнього чоловіка за наклеп через заяви адвоката актора про зловживання.

Зваживши претензії, журі встановило, що колишнє подружжя звело наклепи одне на одного.

Журі присудило Деппу 10 350 000 доларів компенсації збитків. Герд також має отримати відшкодування збитків у розмірі 2 000 000 доларів.

Згодом американська акторка Ембер Герд погодилася на врегулювання справи про наклеп проти свого колишнього чоловіка Джонні Деппа. Це трапилося через кілька місяців після того, як суд присяжних штату Вірджинія здебільшого став на бік її колишнього чоловіка, змусивши акторку сплатити штраф.

14 червня стало відомо, що Джонні Депп отримав один мільйон доларів компенсації від колишньої дружини Ембер Герд – через рік після того, як виграв справу у суді.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.