NASA анонсувало запуск власного стримінгового сервісу із серіалами про космос

Джерело: пресслужба NASA

Американське космічне агентство NASA планує запустити стримінгову платформу під назвою NASA+ для поціновувачів міжпланетної тематики.

Як повідомляється, на платформі можна буде безкоштовно дивитися прямі трансляції агентства і серіали про космічні місії NASA. Пізніше доступ до контенту зʼявиться в iOS, Android, на сайті агентства і телеприставках Roku, Apple TV та Fire TV.

NASA також планує обʼєднати інформацію про свої підрозділи, місії та дослідницькі проєкти на одній стримінговій платформі. Нині користувачі можуть зайти на бета-версію сайту для попереднього ознайомлення.

“Завдяки новій платформі NASA космос буде у вас під рукою, – сказав Марк Еткінд, заступник адміністратора відділу комунікацій штаб-квартири NASA. – Трансформація цифрового контенту допоможе нам краще розповідати історії про те, як NASA досліджує невідоме у космосі, надихає відкриттями та впроваджує інновації на благо людства”.

Надлишок нафти на світовому ринку штовхає її ціну вниз, а разом з нею нижче встановленого порогу у $60 за барель опустилася і вартість російського сорту.

У Бразилії у шістьох пацієнтів виявили ВІЛ після трансплантації органів, які надала служба донорства Ріо-де-Жанейро.

Вчені з Університету Джорджа Вашингтона дійшли висновку, що чорний шоколад та інші продукти з какао можуть містити шкідливі метали, зокрема свинець та кадмій.

17 жовтня Україна отримала від Швейцарської агенції з розвитку та співпраці важку машину для розмінування GCS-200. Загалом впродовж року Швейцарія передасть три машини для розмінування, котрі передадуть піротехнічним підрозділам ДСНС.

Ірландський актор Баррі Кеоган приєднався до зіркового складу фільму “Гострі картузи”.