У мережі з’явився перший трейлер до другого сезону «Локі»

Джерело: Marvel Entertainment

Стримінговий сервіс Disney+ опублікував трейлер до другого сезону супергеройського фентезі-серіалу “Локі”, що стане частиною п’ятої фази кіновсесвіту Marvel.

У новому сезоні Локі (Том Гіддлстон) разом зі своїм напарником з “Управління часовими змінами”, агентом Мобіусом М. Мобіусом (Оуен Вілсон) мають розв’язати низку загадок та врятувати світ від знищення.

Відомо, що до своїх ролей у другому сезоні повернулися Софія Ді Мартіно, яка зіграла жіночу версію Локі Сільвію, Гугу Мбата-Роу, що втілила впливового агента УЧЗ Равонну Ренслейер, та Вунмі Мосаку, яка зіграла мисливицю В-15.

Крім того, у новому сезоні до акторського складу серіалу приєдналися Ке Хей Кван (“Все завжди і водночас”), Рафаель Касаль (“Бездоганний”) і Кейт Дікі (“Відьма”, “Варяг”).

Прем’єру другого сезону “Локі” заплановано 6 жовтня 2023 року на Disney+. Всього до сезону увійде 6 епізодів.

ДОВІДКОВО. “Локі” – американський вебсеріал від сервісу Disney+ 2021 року. Серіал створений Майклом Волдроном та заснований на однойменному персонажі Marvel Comics. Це третій телесеріал від Marvel Studios, що офіційно є частиною четвертої фази Кіновсесвіту Marvel. Волдрон є головним сценаристом, а Кейт Геррон – головною режисеркою. Події серіалу розпочинаються під час подій фільму “Месники: Завершення”.

Надлишок нафти на світовому ринку штовхає її ціну вниз, а разом з нею нижче встановленого порогу у $60 за барель опустилася і вартість російського сорту.

У Бразилії у шістьох пацієнтів виявили ВІЛ після трансплантації органів, які надала служба донорства Ріо-де-Жанейро.

Вчені з Університету Джорджа Вашингтона дійшли висновку, що чорний шоколад та інші продукти з какао можуть містити шкідливі метали, зокрема свинець та кадмій.

17 жовтня Україна отримала від Швейцарської агенції з розвитку та співпраці важку машину для розмінування GCS-200. Загалом впродовж року Швейцарія передасть три машини для розмінування, котрі передадуть піротехнічним підрозділам ДСНС.

Ірландський актор Баррі Кеоган приєднався до зіркового складу фільму “Гострі картузи”.